Vi är Fisher Printing Press.

En kreativ reklambyrå och tryckeri
- för smarta företag och privata personer.

 

Vem vi är?

Fisherprint grundades i Dubai 2004. Sedan dess har man varit ledande i landet,
framförallt i Sharjah där man har sin primära kundstock.
År 2014 startades Fisherprint i Sverige och framgången lät sig inte väntas.
Delvis på grund av ett etablerat namn inom tryckeribranschen, men kanske huvudsakligen på grund av otroligt konkurrenskraftiga priser.

Oavsett anledning blev 2014 inte bara uppstarts år men även året
då företaget lyckades göra namnet känt även i Malmö.

 
 
 

Affärsidé

Vår grundläggande affärsidé är att varaktigt öka våra kunders behov. Vad vi än gör eller tycker är baserad på vårt mål: "att förbättra kunden företags framgång", genom att samarbeta med oss. Därför koncentrerar vi oss på vår kärnkompetens: att leverera högkvalitativa produkter till låga priser.

 

Vision

Visionen är givetvis att växa med stil. Huvudingredienserna som gjort Fisherprint-konceptet så omtyckt: banbrytande låga priser, tidsprecision och flexibel design, ska enbart byggas på. Inte ändras. Företaget ämnar att fullständigt ta över Malmö som marknad med en betydande nisch på restaurangs och livsmedelsbranschen.

 

Strategi

"Din inbillning - Vårt tryck", direkt översatt från engelskan, är ledord som dagligen format vårt arbetssätt. Genom konstruktiv dialog med beställaren, arbetas det stenhårt på att skapa rätt tryck för varje specifik kund. Fisherprint arbetar i dagsläget bland annat med Lyca Mobile där man har producerat till runt 900 butiker runt om i Skåne.

 

Marketing

Oavsett om det rör sig om enkla och få visitkort för en lokalt butik, eller om ett stort och etablerat företag, så finns det alltid ett matchande tryck. Snabbt och enkelt kunderna kan, tillsammans med våra duktiga designers, få fram sina tankar och idéer i form av en bra designat material för tryck och marknadsföring.